Flashterrain vegetation

Flashterrain vegetation

Låt oss skapa landskap

Det är äntligen dags att återge ett landskap med alla de olika delarna som jag har täckt hittills.

Jag är verkligen nyfiken på andras produktioner och renderingstid, så ladda upp din egen den till galleriet när du skapar ditt eget landskap. Galleriet kommer att publiceras så fort jag fått in en samling bilder.

Det här verktyget är i en mycket experimentell fas och dessa applikationer använder ganska så mycket minne och CPU-kraft. Det finns gott om minnesläckor och optimering som måste fixas till. Men just nu vill jag inte fokusera på det. Vissa beräkningar fryser spelaren ett tag. Men jag tror att toleransnivån är högre om användaren kan se framstegen både med en stapel och statusmeddelanden. Lägg märke till effekten när du ritar geometrin över havsytan. Det är helt kosmetiskt och slöseri med CPU men får det att se mer avancerat ut.

Flashterrain vegetation JS

Efterbearbetning

Jag har även lagt till möjligheten att göra några justeringar av resultatet. För närvarande kan man ändra färgmatrisen (ljusstyrka, kontrast, nyans och mättnad) och lägga till lite skärpa.

Spara / ladda upp

Om du har ett Flickr-konto så kan du spara det i ditt eget fotoflöde. Eller ladda upp till det offentliga galleriet, även det med hjälp av flickr, men ett konto dedikerat till FlashTerrain. Eller naturligtvis, koda bilden till en jpg och spara den på skrivbordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *