Chrome-experimentet: Cube Slam

Cubeslam demos Bob

Det nya Chrome-experimentet ”Cube Slam” är en påminnelse om det förflutna. Kalla det vad du vill, men Cube Slam är egentligen bara Pong. Det är förstås multiplayer om du så vill, men det  kan även spelas mot en björn som heter Bob. Den grova grafiken har en mycket ren, sentimental kvalitet.

Naturligtvis är Chrome-experiment till för att testa nya coola funktioner, inte bara för att få oss att slösa bort vår arbetsdag.

Cubeslam demos

Chrome-experiment är bara en massa kul, eller hur? Oavsett om du tävlar med en bil, spelar skeeball eller navigerar i en labyrint, så ger Chrome-teamet oss massor av roliga saker att göra.

Cube Slam använder vår webbkamera för att ta en bild och använder sedan bilden som bakgrund. Som du kan se på bilden ovan så är väggen bakom paddeln en bild på en spelare. Om jag inte spelade mot en kompis så skulle spelet använda deras bild, björnen Bob.

Kontrollerna är väldigt enkla att använda. Bara vänster och höger för att flytta, sedan mellanslagstangenten för att pausa. Om du navigerar till en annan sida så pausar det också spelet och avbryter ljudet. Cube Slam är verkligen väldigt roligt, så se till att din bildskärm inte är vänd mot dörren.

Låtsas åtminstone jobba!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *